FilmeSubtitrateHD.Info: Un site cu o colectie impresionanta de filme online hd!

The Grinch (2018) Online Subtitrat

Daca doriti sa vizionati acest film la o varianta FULL HD si cu subtitrare trebuie sa instalati programul apasand pe player.

Vezi online subtitrat
Descarca online vlc

The Grinch (2018) – este un film american 3D animat de Crăciun, produs de Illumination Entertainment. Bazat pe povestea lui Dr. Seuss din 1957, How the Grinch Stole Christmas !, este cea de-a treia adaptare a ecranului, după televiziunea specială cu același nume din 1966 și remodelarea lungimii de acțiune live 2000, de asemenea, a aceluiași Nume. Este regizat de Yarrow Cheney și Scott Mosier, scris de Michael LeSieur și Tommy Swerdlow, și de stelele Benedict Cumberbatch. [3] Filmul este programat să fie lansat de Universal Pictures pe 9 noiembrie 2018. Filmului i se va acorda o versiune Real D 3D și IMAX 3D.

Grinch elaborează o schemă cu caninul său de încredere, Max, pentru a distruge Crăciunul când locuitorii din Whoville plănuiește să-și facă sărbătoarea anuală de trei ori mai mare decât acel an. Între timp, Cindy Lou, care intenționează să-l caute pe Moș Crăciun să-i mulțumească pentru că i-a ajutat mama văduvă în fiecare Crăciun, dar puțin știe că încearcă să explodeze acoperirea lui Grinch.

THe Grinch (2018) online subtitrat in romanaTrailer


Vizionare Placuta!

Detalii despre film
The Grinch (2018)

Genul: Animatie, Comedie, Familie

Nota IMDB: N/A

Regizor: Yarrow Cheney, Scott Mosier

Actori: Benedict Cumberbatch

Comentarii Doresti sa adaugi un comentariu despre film?