FilmeSubtitrateHD.Info: Un site cu o colectie impresionanta de filme online hd!

Ralph Breaks the Internet (2018) Online Subtitrat

Daca doriti sa vizionati acest film la o varianta FULL HD si cu subtitrare trebuie sa instalati programul apasand pe player.

Vezi online subtitrat
Descarca online vlc

Ralph Breaks the Internet (2018) – La sase ani de la evenimentele primului film, controlerul de pe volanul consolei de jocuri Sugar Rush se rupe, fortand domnul Litwak sa deconecteze masina. Wreck-It Ralph si Vanellope von Schweetz evacueaza toti locuitorii Sugar Rush la alte jocuri inainte de a fi inchis, punand pe curse in grija lui Fix-It Felix Jr. si sergentului Tamora Jean Calhoun. Ralph si Vanellope folosesc apoi noua conexiune a arcadei la Internet pentru a cauta un volan de inlocuire. În timp ce gasesc o sursa pentru o roata de inlocuire, au nevoie de bani, ceea ce ii determina sa se alature unui joc de curse violent, “Slaughter Race”, unde se intalnesc cu Shank, unul dintre soferii jocului. Vanellope este preluat de ceea ce Race Slaughter are de oferit peste Sugar Rush, iar Shank devine o figura mare sora pentru Vanellope, facand Ralph preocupat de faptul ca Vanellope nu mai priveste la el si nu se va intoarce la joc. De-a lungul drumului, cei doi se confrunta cu noi obiceiuri, lumi si personaje noi, cum ar fi algoritmi la moda si gama Disney Princess cu The Muppets, Star Wars, Disney Animation, Marvel Comics si personajele Pixar.

Sase ani dupa evenimentele “Wreck-It Ralph”, Ralph si Vanellope, acum prieteni, descopera un router wi-fi in arcada lor, conducandu-i intr-o noua aventura.

Ralph Breaks the Internet (2018) online subtitrat in romana


Trailer

Vizionare Placuta!

Detalii despre film
Ralph Breaks the Internet (2018)

Genul: Animatie, Aventura, Comedie

Nota IMDB: N/A

Regizor: Phil Johnston, Rich Moore

Actori: Kristen Bell, Gal Gadot, Mandy Moore

Etichete:

Comentarii Doresti sa adaugi un comentariu despre film?