FilmeSubtitrateHD.Info: Un site cu o colectie impresionanta de filme online hd!

Peppermint (2018) Online Subtitrat

Daca doriti sa vizionati acest film la o varianta FULL HD si cu subtitrare trebuie sa instalati programul apasand pe player.

Vezi online subtitrat
Descarca online vlc

Peppermint (2018) – Riley North (Jennifer Garner) se afla in coma coma după uciderea tragica a sotului ei și a fiicei sale. Ea afirma că barbații care au comis operatiunile devastatoare sunt ținute în custodie și sunt legate de cartelul Garcia. Ca urmare, nici un martor nu este dispus să depună marturie împotriva lor.

Avocatul suspectilor încearcă să-l mituiască pe Riley cu o sumă mare de bani, astfel incat nu ii va identifica pe clienți ca pe ucigași. Ea refuză și cazul merge la tribunal. Cu toate acestea, sistemul în care ea are încredere nu reuseste, deoarece marturia ei este ignorata, iar judecatorul declară dovezile insuficiente. Suspecții sunt eliberați. Devastat și frustrat de lipsa justiției, Riley dispare timp de cinci ani.

In acea perioada, ea isi pregătește metodic mintea si corpul si se transforma intr-un asasin mortal, pregatit sa-și asume singura cartea Garcia. La aniversarea moartea familiei sale, ea evita fortele care au impiedicat judecata sa fie servită cu ani în urmă și încearcă să razbune crimele cu propria forma personala de justiție.

Peppermint (2018) online subtitrat in romana


Trailer

Vizionare Placuta!

Detalii despre film
Peppermint (2018)

Genul: Actiune, Drama, Thriller

Nota IMDB: N/A

Regizor: Pierre Morel

Actori: Jennifer Garner

Comentarii Doresti sa adaugi un comentariu despre film?